•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bivša supruga: Može plaćati 50.000 dolara mesečno, samo ne želi

Vrlo bogati Brendan Fraser lako može priuštiti alimentaciju od 50.000 dolara mesečno, prkos tome što se žali, kaže njegova bivša supruga.

Pre nekoliko meseci poznati glumac podneo je zahtev za smanjenje alimentacije od 50.000 dolara tvrdeći da više to ne može plaćati, piše TMZ.

Fraser tvrdi da otprilike svaki mesec završi u minusu 87.000 dolara - uglavnom zato što nema novih glumačkih poslova.

Ali, njegova bivša supruga Afton Fraser tvrdi da je zaradio mnogo novca svojim poslednjim filmovima Extraordinary Measure i Furry Vengeance. U ugovoru za alimentaciju stoji da se iznos može sniziti, ali samo ako Fraser zaradi manje od 3 miliona dolara godišnje, ali to se još nije dogodilo, kaže Afton.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu