•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jennifer Aniston: Pitanja o venčanju i deci umaraju me i iritiraju

Nisam trudna, samo sam se udebljala, stala je na kraj tračevima Jennifer Aniston. Pre dve nedelje u uskoj satenskoj haljini glumica je pokazala vidno zaobljeni trbuščić. Bilo je to na njujorškoj premijeri komedije “Mi smo Milerovi”. Aniston glumi striptizetu Rose, a pripremajući se za ulogu, zavisnica o zdravom životu rigoroznu je prehranu dodatno pooštrila.

“Jela sam samo zeleno povrće i jednostavne belančevine. Kada sam poželela zgrešiti, pojela sam čips od kelja” – otkrila je Jen. Nakon što je snimanje završilo, opustila se i uživala u kaloričnijoj hrani pa je dobila nekoliko kilograma. Priznaje da je pitanja o venčanju i deci umaraju i iritiraju. “Stalno me pitaju želim li dečaka ili devojčicu. Nisam znala da možete birati pol deteta” – sarkastična je komičarka. Nagađalo se da je proslava 42. rođendana njenog verenika Justina Therouxa prošle subote zapravo bilo njihovo venčanje, ali glumica je to opovrgnula.

“Još nismo odredili datum. Želimo se venčati kad dođe pravo vreme za to” – kaže.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...