•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

He Got Game (1998)

He Got Game je američki igrani film snimljen 1998. u režiji Spike Leeja. Po žanru je sportska drama, a protagonista je robijaš (Denzel Washington), osuđen na dugogodišnji zatvor zbog nehotičnog ubistva supruge, a radnja prati nedelju dana u kome je privremeno pušten na slobodu kako bi svog sina - izuzetno nadarenog košarkaša (Ray Allen) - nagovorio da se upiše na državni univerzitet i igra za tamošnji tim te zauzvrat dobio pomilovanje od državnog guvernera.

Profesionalni košarkaš Ray Allen, kome je ovo bila prva (i jedina značajnija) filmska uloga, je zbog nje dobio pohvale kritičara, ali i nadimak "Jesus" koji koriste njegovi kolege i navijači.

U pitanju je zanimljiva sportska drama u kojoj će većina publike uživati a u filmu se pojavljuje i dosta poznatih filmskih zvezdi pa je to još jedan plus filmu.

Žanr:drama, sportski
Godina:1998
Reziser:Spike Lee
Producent:Jon Kilik, Spike Lee
Scenario:Spike Lee
Uloge:Denzel Washington, Ray Allen, Milla Jovovich
Uzrast:R
Award:9 nominacija
Studio: Touchstone Pictures
Zemlja:United States
Website:www.hegotgame.com
Jezik:Engleski
Trajanje:136 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...