•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Monika Beluči snimala iznad Prijepolja

Novi kadrovi filma "Na mlečnom putu" proslavljenog režisera Emira Kusturice, u kojem glavnu ulogu tumači jedna od najlepših svetskih glumica Monika Beluči, snimani su danas na Kamenoj gori, iznad Prijepolja. Nove scene za ovaj film su snimane na staroj "Ćirinoj pruzi" prema Višegradu.

Međutim, poslednja dva dana nema mnogo informacija u vezi sa popularnom glumicom, kao i sa ekipom filma, s obzirom na to da je fotografisanje snimanja zabranjeno.

Ipak, oni koji su željeli da se fotografišu ili bar kratko vide Belučijevu imali su priliku za to kada je stigla u Trebinje i kada je strpljivo pozirala fotoreporterima.

Italijanska filmska diva kazala je i da je veoma srećna što je došla u Hercegovinu, koja je, prema njenim rečima, magična i lepa.

Uprkos bogatom iskustvu na velikom platnu, glumica tvrdi da je veoma uzbuđena što je deo projekta "Na mlečnom putu", u kojem ona i Kusturica igraju glavne uloge.

"Jednostavno, kada radite sa njim imate utisak da radite nešto magično, što je divno za sve nas. U filmu su svi važni, jer tako radi tim", objasnila je Belučijeva.

Slavna glumica je na Mokru goru stigla pre tri dana, ali prošla je potpuno nezapaženo, a slučajni prolaznici na Trgu Nikole Tesle, kojim je bukvalno protrčala, nisu ni bili svesni ko je zapravo prošao pored njih. U sasvim običnoj haljini oker boje prošaranoj cvetnim motivima i tašnom preko leve ruke, za nekoliko sekundi stigla je od ulaza do konačišta, u kojem je i u januaru odsela. Osim brojnih domaćih i regionalnih medijskih kuća, o njenom dolasku u Trebinje i početku snimanja izvestili su mnogi svetski mediji, poput francuskih i italijanskih magazina.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...