•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Angelina Jolie se bori sa samopouzdanjem

Iako to nikada ne bismo očekivali od Angeline Jolie, na svom profilu na Instagramu je objavila nešto što je sve šokiralo.

“I ja se, poput mnogih, borim sa samopouzdanjem. To čovek otkrije kada nađe malo vremena za sebe i kada dođe u određene godine. Shvatila sam da se sreća krije u nama samima. Jednostavno je - na sreći moramo raditi, moramo je zaslužiti svojim postupcima i moramo joj bezuslovno težiti celog života. Mislim da sve žene kad-tad u životu prođu kroz period u kojem nisu zadovoljne brojnim stvarima oko sebe, od toga kako izgledamo do smera u kojem se naš života odvija, ali ključan je trenutak kada čovek dođe do spoznaje da mora odbaciti sve brige i nedoumice i jednostavno živeti', napisala je Angie.

Osvrnula se i na podršku koju je dobila nakon što je priznala da se podvrgnula mastektomiji, naglasivši da još uvek ne može verovati da je dobila podršku tolikog broja nepoznatih ljudi, prenosi Tportal.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...