•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nathalie... (2003)

Ann Fontaine, jedna od najkontraverznijih francuskih umetnica okupila je zvezdanu ekipu, Fanny Ardant, Emmanuelle Beart i Gerarda Depardieua, za svoj najnoviji film.

To je uzbudljiva priča o ljubavnom trouglu. Catherine (Ardant) sumnja da je njen muž Bernard (Depardieu) vara. U očajanju tajno angažuje kolgerlu Marlene (Beart) da zavede Bernarda i tako dokaže njene sumnje. Catherine želi da je Marlene detaljno izveštava o svemu što Bernard priča, želi ili traži. Tako počinje da se stvara neobična veza između dve žene.

U međuvremenu, Bernard ne može da shvati šta se to dogada sa njegovom ženom U samom centru priče je enigma sa kojom se svako od nas suočava u životu: da li je moguće živeti sa nekim koga nikada nećemo u potpunosti upoznati. Anne Fontaine svojim filmom pokušava da odgovori na neka pitanja o nesigurnosti, sumnjama, ljubomori i strasti.

Depardieu i Ardant koji imaju dugu filmsku istoriju, zajedničkih projekata i zbog činjenice da su i u stvarnom životu par, uspevaju da ostvare apsolutno uverljive role. Emmannuelle Beart se pojavljuje kao tajanstvena sila koja će im svima promeniti živote u ulozi koja je zasenila i njen dosadašnji klasik, ostvarenje iz filma Une Femme Francaise Regisa Wagnera. Da li možete kontrolisati druge ljude i njihove nagone?


Žanr:drama
Godina:2003
Reziser:Anne Fontaine
Scenario:Philippe Blasband, Jacques Fieschi
Uloge:Fanny Ardant, Emmanuelle Béart, Gérard Depardieu
Award:dve nominacije
Studio:France 2 Cinéma, DD Productions, Vértigo Films
Zemlja:France
Website:www.kochlorberfilms.com/product.asp?ID=KLF-DV-3077
Jezik:Francuski
Trajanje:100 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...