•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dan Mindel novo pojačanje u "Star Wars" franšizi

Reditelj J.J. Abrams unajmio je kinematografa "Star Treka", Dana Mindela, da bude kinematograf novog filma "Star Wars" franšize. Mindel je već sarađivao sa Abramsom na dva filma iz "Star Trek" franšize i "Mission: Impossible III". Snimao je i sa Tonyjem Scottom, Andrewom Stantonom i Oliverom Stoneom.

Vest o Mindelovom angažmanu objavljena je tokom sednice Američkog udruženja kinematografa, a Abrams je tada najavio i da će se film "Star Wars: Episode VII" snimati na 35-milimetarskoj traci, za razliku od poslednja dva filma franšize koji su snimani u digitalnom formatu.

Ovakav pristup novom filmu obradovao je Marka Hamilla, glumca iz izvorne trilogije "Star Wars", dok su mišljenja fanova prilično podeljena.

"Mislim da nema ništa loše u CGI-u, ali treba imati balans, budući da kamera vidi širinu, dubinu i težinu. Čak i kada se radi o minijaturi, kamera to primeti", rekao je Hamill, koji bi se u novom filmu trebao vratiti u ulozi Lukea Skywalkera.

"Kada imate previše CGI-ja i sve je u CGI-u, dođete do tačke kada lik na snimku deluje poput hibrida animiranog i igranog filma, a ja bih želeo da imamo organski izgled, kako ne bismo zašli u teritoriju Zeke Rogera. Ipak, mislim da to što ja želim baš i nije prioritet", dodao je Hamill.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....