•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

One Direction: This Is Us (2013)

One Direction prvi put su viđeni u britanskom rijalitiju, X FACTOR 2010. godine gde se svaki od pevača predstavio posebno. Na predlog žirija formirali su grupu, koja je takmičenje završila na trećem mestu. Po okončanju takmičenja, grupa je potpisala ugovor sa Sajmonom Kavelom, koji je njihov menadžer. Ovaj film je priča o dečacima koji su postali jedni od najslušanijih bendova ikada.

Prvo su nastupili pojedinačno, a onda im je Sajmon Kavel, osnivač rijeliti šoua X faktor, predložio da nastave takmičenje kao grupa. ”Video sam pet solo umetnika, a to je u stvari bilo pet muzičkih zvezda, koji bi jednostavno postali još jači da su u grupi,” rekao je Sajmon, producent filma “svideo mi se svaki od njih pojedinačno, ali nešto mi je govorilo da bi mnogo bolje radili kao grupa,” rekao je on.

Čim su dobili naziv grupe One Direction, odmah su postali svetska senzacija. Grupa talentovanih momaka ubrzo je postala privlačna obožavateljkama. Nisu izgledali, niti zvučali pripremljeno, već su odisali darom, prijateljstvom i harizmom. Kako na sceni tako i van nje. Na svim društvenim mrežama isticani su kao jedni od najboljih takmičara rijalitija, a obožavateljke su ih iščekivale ispred studija gde se šou snimao.

Iako su takmičenje završili na trećem mestu, momci, iz One Direction-a, su znali da ovo nije kraj njihovom zajedničkom nastupanju. Potpisali su ugovor sa Sajmonovom izdavačkom kućom i odmah se bacilli na posao snimanja albuma. U njegovom kreiranju našla su se imena tekstopisaca koja iza sebe imaju ostvarene saradnje sa svetskim zvezdama poput Britni Spirs, Lejdi Gage i Dženifer Lopez. Njihov prvenac Up All Night, napravio je 2011. godine veliki bum u muzičkom svetu, a pesma What Makes You Beautiful postao je najveći hit, već u samoj pretprodaji.

Sledeći album Take me Home doneo im je još jednu uspešnu godinu, a sa pesma Live While We’re Young skočili su na prvo mesto. Poslednja turneja, koja se prenela i na 2013., odvela je Najla, Zejna, Liama, Harija i Luja na najrazličitije delove sveta, od Evrope, Severne Amerike, Kanade, Australije, Japana i Novog Zelanda. Sajmon Kavel kaže: “Ono što mi se sviđa kod ovih momaka je što ništa ne uzimaju zdravo za gotovo i cene ono što im se dešava. Oni preživljavaju i nastaviće tako, prvo zato što su pametni, a drugo zato što razumeju publiku i poštuju svoje fanove.” Reditelj Morgan Sparlok sa zadovoljstvom je pristupio realizaciji filma: “Jedna od stvari koje sam želeo da uradim od početka svoje karijere jeste da napravim dokumentarac”, rekao je on i dodao “napraviti nešto što je toliko uspešno kod šireg auditorijuma, a ovde je o velikoj priči reč, je ono što vas uvlači u njihove živote i vi postajete deo toga.

Ujedno je bilo zabavno i privlačno raditi sve ovo, jer ipak oni proizvode perfektnu muziku,” rekao je reditelj. Sparlok smatra da su momci veoma harizmatični, ali da stoje čvrsto na nogama kada je o njihovoj ogromnoj popularnosti reč. „Neverovatno je koliko su ovi momci prizemni, s’obzirom na količinu ludila koja ih okružuje svakodnevno. To je ono što mi se najviše sviđa kod njih,” rekao je reditelj i napomenuo da to što je reč o petorici momaka koji dobro izgledaju nije presudno, jer to se često sreće.

Žanr:dokumentarni, muzički
Godina:2013
Reziser:Morgan Spurlock
Producent:Simon Cowell, Adam Milano, Morgan Spurlock, Ben Winston
Uloge:Liam Payne, Harry Styles, Zayn Malik
Uzrast:PG
Studio:Fulwell 73, Syco Entertainment, TriStar Pictures
Zemlja:United States
Website:www.1dthisisus-movie.com
Jezik:Engleski
Trajanje:92 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....