•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kristina Hendriks u "Igri prestola"?

Kristina Hendriks, jedna od najseksepilnijih glumica današnjice, izjavila je da bi volela da glumi u novoj sezoni serije "Igra prestola".

"Jako mi se dopada serija "Homeland" zbog tenzije koja vlada u njoj i volela bih da se nađem u nekoj od uloga. Ipak, serija "Igra prestola" je fantastična i želela bih da nosim tu kožnu odeću, kaiševe i da jašem konje", rekla je Kristina.

Vest o zainteresovanosti Kristine Hendriks za ulogu u popularnoj seriji obradovaće sve muške fanove koji su jedva prežalili što je Emilija Klark, jedna od najupečatljivijih protagonistkinja "Igre prestola" odbija da nastavi sa snimanjem golišavih scena u epskom serijalu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu