•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prvi trailer za novi film Matthewa McConaugheya

Za ulogu električara Rona Woodroofa, koji je 1986. saznao da je HIV pozitivan, Matthew McConaughey je morao da oslabi 18 kilograma. Sada konačno možemo da vidimo kako izgleda u filmu "Dallas Buyers Club", a tu su i drugi zanimljivi likovi, poput Jareda Letoa koji igra transseksualca.

U traileru se vidi šokantna transformacija Matthewa McConaugheya, koji inače važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca u Hollywoodu.

Film počinje scenom u kojoj lekar obaveštava Woodroofa da je HIV pozitivan i pita ga da li se drogira i spava sa muškarcima. Homofobični električar iz Teksasa odbija da poveruje u informaciju, a kada shvati da su lekari u pravu, pokušava da pronađe nove lekove za svoju bolest, krijumčareći ih iz Meksika.

Na putu sreće Jareda Letoa, koji je oslabio 13 kilograma da bi se bolje uklopio u ulogu HIV pozitivnog transseksualca.

Saznavši da mu je ostalo svega 30 dana života, Woodroof obilazi svet u potrazi za lekom, a zatim pokušava da izleči i druge HIV pozitivne ljude.

Filmski kritičari koji su pogledali trailer već govore o tome kako će Matthew McConaughey i Jared Leto sigurno biti nominovani za Oskara.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu