•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Catherine jako teško pada mogućnost razvoda

Catherine Zeta-Jones zabrinula je svoju najbolju prijateljicu i svadbenu kumu Annu Walker. Voditeljka je izjavila kako je zabrinuta za duševno stanje svoje prijateljice nakon što je otkriveno da je neizvesna budućnost njenog braka sa Michaelom Douglasom.

„Sledećih nekoliko nedelja biće jako teško za nju i baš sam zabrinuta. Ovo je vrlo traumatično vreme i njeno psihičko stanje moglo bi biti ozbiljno pogođeno” – izjavila je Anne.

Nije tajna da je holivudski par imao problema poslednjih nekoliko godina. Michael se teško razboleo, a borba sa bolešću ih je oboje iscrpila, piše Celebrity Fix.

“Sigurna sam da im godina nije bila laka. Ona je tek završila sa tretmanom kojim kontroliše svoj bipolarni poremećaj, i ako to bude mogla držati pod kontrolom, biće pravo čudo” - izjavila je Anna.

“Trenutačno je sa njom majka Pat, tako da znam da je u dobrim rukama. A mogu joj pomoći i jaki lijekovi, dodala je zabrinuta voditeljka. Anna je dodala kako Catherine jako teško pada mogućnost razvoda budući da je jako tradicionalna i veruje u brak za čitav život, kakav imaju i njeni roditelji.

Podeli:



Preporucujemo