•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Johnny Depp dozvoljava svojoj devojci da se viđa sa drugim ženama

Slavni glumac Johnny Depp navodno nema ništa protiv toga da se njegova sadašnja devojka Amber Heard (po sopstvenom priznanju biseksualka) viđa sa drugim ženama, i veruje da će to ojačati njihovu vezu.

"Johnny je oduvek znao za taj segment njenog života i kaže da mu to ne smeta dokle god je on broj jedan. To deluje oslobađajuće za svakog od njih", navodi izvor za časopis "Look".

Isti izvor dodaje da je upravo iskrenost i zaslužna za jaku vezu glumačkog para.

"Oni su vrlo iskreni i otvoreni, a ovaj pakt učinio je da budu još čvršći par. Ranije su se pojavile glasine da je njihova veza pri kraju, ali istina je da se odlično zabavljaju i da joj se on divi. Upravo ga je i to privuklo k njoj", zaključuje insajder.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...