•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Charlize Theron: Nova frizura za mamu i sina

Charlize Theron i njen sinčić Jackson dan su proveli u šetnji gradom. I dok je popularna mama pokazala novu frizuru koja nagoveštava kako lepa glumica ponovno pušta kosu i njen simpatični sinčić je dobio potpuno novi look.

S obzirom da je njeno pojavljivanje u javnosti vrlo retko, videti Charlize Theron u društvu sinčića Jacksona pravo je osveženje.

Lepa mama koja se nedavno, za potrebe snimanja filma ošišala gotovo na nularicu, faza ultra kratke kose je vrlo kratko trajala pa već danas holivudska lepotica ima novu frizuru sa dugačkim šiškama začešljanim na stranu koja joj zahvaljujući prekrasnim crtama lica stoji jednako dobro kao i bilo koja ranije. Ali i njen mališan je dobio novi look i to u obliku kratke čiroki frizure sa kojom izgleda kao pravi mali frajer.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu