•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Salma Hayek proslavila 47. rođendan u Beogradu

Trenutno najveća zvezda u Srbiji, holivudska glumica Salma Hayek proslavila je prekjuče svoj 47. rođendan, ali bez velike zabave kakvu je nedavno, za svoj 60. rođendan, isto u Beogradu, upriličio njen kolega Pierce Brosnan.

Umesto ludog provoda, glumica je izbarala da veče provede u hotelskom apartmanu sama sa suprugom. Holivudski pedigre slavnoj glumici nije obezbedio celodnevno uživanje i slavljeničku atmosferu, već joj je rođendan koji je počeo buđenjem u sedam sati protekao slično kao i većina njenih dana u Srbiji.

U 8.45 krenula je terenskim vozilom u društvu dublerke i asistentkinje put Šimanovaca, gde je snimala horor „Everly“ do 17 časova. Pre nje, prema filmskom studiju su sličnim automobilima otišli prvo njen suprug Francois-Henri Pinault, a potom i šestogodišnja ćerka Valentina u pratnji svoje dadilje.

“Salmu je na setu dočekalo cveće od produkcije i mnoštvo lepih želja, ali ubrzo je cela ekipa prionula da snima. U vreme ručka posluženi su rođendanska torta i kolači koji su najviše obradovali malu Valentinu” - kaže izvor „Blica“ blizak produkciji.

Glumica se sa porodicom u hotel vratila u 18 sati, a Salma i Francois rođendansku večeru imali su u svom apartmanu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...