•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ridik i Grad kostiju u Kupini!!!

OVE NEDELJE DVE PREMIJERE U KUPINA BIOSKOPU !

Za četvrtak, 5.9. , zakazane su premijere filmova RIDIK i GRAD KOSTIJU.

RIDIK: VLADAR TAME 22.30h
Ozloglašeni Ridik je ostavljen na sprženoj, naizgled beživotnoj, planeti i smatra se mrtvim. Uskoro, međutim, počinje da se bori za svoj život protiv vanzemaljskih predatora ubistvenijih od bilo kog čoveka na koga je dotad naišao. Jedini način da se Ridik izbavi jeste da aktivira signal za hitne slučajeve i uzbuni plaćenike koji ubrzo stižu na planetu u potrazi za svojim plenom.

INSTRUMENTI SMRTI: GRAD KOSTIJU 19.00h
Radnja filma smeštena je u savremenom Njujorku, gde Kleri Frej, naizgled obična tinejdžerka, otkriva neobičnu istinu o sebi. Ona je potomak loze Lovaca na senke, tajnog reda mladih polu-anđela, ratnika, zarobljenih u drevnoj borbi za spas našeg sveta od demona. Nakon što joj je majka misteriozno nestala, Kleri je primorana da se pridruži Lovcima na senke, koji je upoznaju sa opasnostima “druge strane” Njujorka, mestom nazvanim Donji Svet u kome vladaju demoni, vešci, vampiri, vukodlaci i druga smrtonosna stvorenja. Film je snimljen po prvoj knjizi serijala Kasandre Kler koji se našao na prvom mestu Njujork Tajms liste bestselera serijala namenjenoj mladim čitaocima i na pomenutoj listi se nalazi skoro dve godine! Svakako će to biti i uzbudljiv filmski serijal, jer je već zakazano snimanje drugog nastavka u septembru.

Pored ovih na repertoaru su i filmovi: MATORANI 2, ŠTRUMPFOVI 2 3D, AVIONI 3D i evropski filmovi za samo 99din: SAVRŠEN PLAN i VIVE LA FRANCE.

Sve dodatne informacije kao i sinopsise i trejlere filmova mozete pogledati na nasem sajtu www.kupinafilm.rs .

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...