•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Serija Breaking Bad oborila Guinnessov rekord

Glumica Betty White ući će u Guinnessovu knjigu rekorda kao glumica sa najdužom TV karijerom, a serija "Breaking Bad" kao najbolje ocenjena TV serija.

White (91), iza sebe ima veliki broj dostignuća, a sada je oborila i svetski rekord kao glumica sa najdužom TV karijerom, koja se proteže na čak 74 godine. Svoj debi je imala 1939. godine i od tada se pojavila u nekim od najpopularnijih TV showova, poput "The Golden Girls", "The Mary Tyler Moore Show" i "The Carol Burnett Show". Trenutno glumi u serijalu "Hot in Cleveland", a vodila je i dve sezone skrivene kamere "Betty White's Off Their Rockers" na NBC-u, koja je nedavno otkazana. Takođe, ona je i najstarija osoba koja je vodila "Saturday Night Live".

"Bila sam zapanjena kada su me pozvali iz Guinnessove knjige rekorda i saopštili mi vest. To je velika čast. Knjiga mi je oduvijek bila fascinantna i ne mogu da verujem da sam sada deo nje", rekla je White i poručila mladim glumcima da "dobro urade svoju zadatak i cene svoju profesiju, jer je to privilegija".

U Guinnessovu knjigu rekorda ući će i AMC-ova serija "Breaking Bad", i to kao najbolje ocenjena TV serija, sa 99 od mogućih 100 bodova na stranici MetaCritic.com, koja obrađuje kritike vodećih kritičara.

Izdanje Guinnessove knjige rekorda za 2014. biće dostupno od 12. septembra.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...