•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Pokušao sam da se ubijem jer nisam više mogao da krijem da sam gay"

Glumac Wentworth Miller je izjavio kako je pokušao nekoliko puta da oduzme sebi život, zato što nije više mogao da krije da je gay.

Miller je nedavno javno priznao da je homoseksualac, a sada je ispričao da se godinama borio sa svojim seksualnim opredeljenjem.

"Imao sam 15 godina kada sam prvi put pokušao da se ubijem. Sačekao sam da moji roditelji izađu iz kuće, nakon čega sam popio bočicu sa tabletama", kazao je Miller.

"Kada su me pitali da li je to bio poziv za pomoć, kazao sam da nije. Poziv za pomoć se traži kad pomoć postoji, ja sam samo htio da okončam svoj život. Kada sam pomislio o otkrivanju svoje seksualnosti i o tome kako će to uticati na moju karijeru, prviše sam se uplašio", kazao je glumac koji je zbog prevelikog pritiska prestao sa glumom 2011. godine.

Wentworth se javno deklarisao kao homoseksualac kada je poslao javno pismo direkciji filmskog festivala u Sant Petersburgu, navodeći da je homoseksualac i da zbog toga ne želi da dođe u zemlju gdje mu ni osnovna prava nisu zagarantovana.

- Pomislio sam "Hoću da budem nekom potpora i pomoć, kada već meni niko nije bio", zaključio je glumac.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...