•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Sa Hughom uvek imam osećaj kao da imam novu ljubavnu aferu"

Jedan od retkih primera bračne sreće su glumci Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness, koji i nakon 17 godina braka jedno o drugome imaju samo najlepše reči.

Supruga Hugha Jackmana, i glumica, Deborra-Lee Furness raspričala se o svom zgodnom i slavnom partneru u intervjuu za časopis Town & Country, čiju naslovnicu krasi upravo Hugh.

“Volim ga u svakom slučaju: kad je bucmast, mišićav, mršav. Imam osećaj da uvek imam ljubavnu aferu!” – našalila se glumica i dodala da joj je ipak suprug najdraži kad je istuširan i sveže obrijan.

Ipak, u poslednje je vreme Hugh stalno nosio bradu, samo zbog svojih filmskih uloga, u ‘Jadnicima’ i u filmu ‘Wolverine’. A u takvom je izdanju pozirao za naslovnicu spomenutog časopisa, prenosi Story .

Hugh (44) i Deborra-Lee (57) u braku su već 17 godina, i zajedno podižu dvoje dece koju su usvojili, 13-godišnjeg Oscara i osam godina staru Avu.

Hugh je neretko isticao kako je ljubav među njima planula na prvi pogled, što je ponovio i ovaj put.

“Odlučio sam da je neću baš zaprositi nakon šest meseci, a onda sam nakon četiri meseca pomislio: “To je zaista najgluplje pravilo koje sam postavio!” – kaže glumac koji je naposletku nakon šest meseci veze sa svojom voljenom, koju je upoznao na setu tv drame Correlli u Australiji, stupio u brak.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....