•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Henks u poroti

Da filmske zvezde ne mogu biti izuzete od građanskih obaveza i dužnosti dokaz je dvostruki dobitnik Oskara Tom Henks, koji se našao u ulozi porotnika na suđenju za porodično nasilje.

Prema pisanju američkih medija, suđenje je u toku, a 57-ogodišnji glumac ne propušta nijedno saslušanje.

Zvezda "Forest Gampa" i "Da Vinčijevog koda" je najozbiljnije shvatio svoj novi zadatak; pomno prati iskaze svedoka i hvata beleške kako bi odlučio o sudbini čoveka optuženog za nasilje nad suprugom.

Do 2011. godine, poznate ličnosti distrikta Menhetn su imale pravo da odbiju da budu u poroti ukoliko bi pristale da mladima u školama objasne važnost ove dužnosti.

Sada, međutim, one mogu da budu nasumice izabrane, kao i svi ostali građani, premda ih advokati redovno odbijaju zbog straha da bi mogle da utiču na ostalih 11 članova porote.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...