•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Vilin grad & Prolog.rs

Radnja filma smeštena je u savremenom Njujorku, gde Kleri Frej, naizgled obična tinejdžerka, otkriva neobičnu istinu o sebi. Ona je potomak loze Lovaca na senke, tajnog reda mladih polu-anđela, ratnika, zarobljenih u drevnoj borbi za spas našeg sveta od demona. Nakon što joj je majka misteriozno nestala, Kleri je primorana da se pridruži Lovcima na senke, koji je upoznaju sa opasnostima “druge strane” Njujorka, mestom nazvanim Donji Svet u kome vladaju demoni, vešci, vampiri, vukodlaci i druga smrtonosna stvorenja. Film je snimljen po prvoj knjizi serijala Kasandre Kler koji se našao na prvom mestu Njujork Tajms liste bestselera serijala namenjenoj mladim čitaocima i na pomenutoj listi se nalazi skoro dve godine! Svakako će to biti i uzbudljiv filmski serijal, jer je već potvrđeno snimanje drugog nastavka.

Oskarom nagrađeni glumac, Denzel Vošington i Mark Valberg, glavni su protagonisti akcionog filma “2 pištolja”. Dva operativca našli su se u zajedničkoj misliji, ali problem u njihovom savezu je taj što nijedan ne zna za ovog drugog da je federalni agent na tajnom zadatku. Poslednjih godinu dana agent za narkotike, Bobi Trenč i agent obaveštajne službe, Markus Stigman, nerado su upućeni jedan na drugog. Na tajnom zadatku, kao članovi narko bande, pokušavaju da osujete ovog drugog. Kada pokušaju da se infiltriraju u meksički narko klan, prava akcija počinje.

U saradnji sa bioskopom "Vilin grad" obezbedili smo Vam po dve karate za filmove 2 pištolja (16.09. - 20:30h) i Instrumenti smrti: Grad kostiju (16.09. - 18:00h).

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da na šerujete sliku na Vašem Facebook profilu i da napišete nazive Vaša tri omiljena filma.

Imena dobitnika koje ćemo izvući slučajnim uzorkom objavićemo u toku večeri na našoj FaceBook stranici (učesnici koji na Facebook-u nemaju na svojim nalozima tačno ime i prezime neka ostave i to u komentaru kako bi ušli u konkurenciju za nagrade). Za sva dodatna pitanja možete nam pisati na email info@prolog.rs.

Diskutuje sa nama o filmovima i na našem forumu.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila