•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cannibal (2013) - uskoro

Ljubitelji filmova strave i užasa često imaju probleme sa svojim boljim polovinama koje uglavnom nisu obožavateljke tog žanra, pa izbor filmova za večernje gledanje zna biti prava gnjavaža. Ovaj naslov bi mogao rešiti taj problem, barem na jedno veče. Naime, reč je o ljubavnoj horor triler drami Caníbal reditelja Manuel Martín Cuenca u kojoj bi (možda) mogao uživati i lepši pol.

Baš poput TV serije sličnog naslova (Hannibal), tako je i Caníbal film o čoveku koji se zove Carlos a koji vodi dvostruki život. I dok je u jednom potpuno normalan građanin, ugledni i prestižni krojač, u drugom je ubica bez osećaja griže savesti i krivice, nesvestan svojih dela, koji još i jede svoje žrtve. Ali kada se u njegov život pojavi prelepa Nina, ona će ga naterati da spozna pravu prirodu svojih dela, ali i po prvi put, pravu ljubav.

Može li ljubav sputati zver u njemu? Film je snimljen u ko-produkciji Španije, Rumunije, Rusije i Francuske. U glavnoj ulozi (Carlos - Canibal) se pojavljuje poznati španski glumac Antonio de la Torre (The Last Circus, Unit 7, Volver, I'm So Excited, As Luck Would Have It, Lope, La comunidad, The Day of the Beast, Dark Blue Almost Black, Neon Flesh, Invader itd.), a ostatak glumačke ekipe čine Olimpia Melinte, María Alfonsa Rosso, Joaquín Núñez, i Gregory Brossard.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...