•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Johan Falk: Kodnamn: Lisa (2012)

Johan Falk je švedski filmski serijal o izmišljenom policajcu po imenu Johan Falk, koga glumi Jakob Eklund. Sastoji se od dvanaest filmova koji su objavljeni između 1999 i 2012.

Kada se spomene zločin, obični ljudi pomisle na ubistva, otmice, dilovanje droge i tome slično. Ali policijski profesionalci to smatraju tek redovnim poslom. Sam vrh kriminalnih organizacija mnogo je opasniji i gotovo mu je se nemoguće suprotstaviti. U naizgled dobro uređenom i mirnom gradu Göteborgu u Švedskoj utemeljena je posebna jedinica pod nazivom SSI kojoj je zadatak da se bore se protiv najopasnijih kriminalaca - bivših KGB-ovih agenata, KGB-ovih ubica i njima sličnih koji su upleteni u sve aspekte međunarodnog organiziranog kriminala. Kako bi im se suprotstavio, SSI je spreman otići mnogo, mnogo dalje nego bilo koja policijska jedinica.

SSI poziva Johana Falka da mu se priključi jer smatraju ga lojalnim, nepopustljivim i neustrašivim. Ali Johan Falk sada ima devojku i decu. Da li je još onako čvrst kao što je bio? Kada sazna za tajne misije svoje jedinice koja se služi civilima ne bi li lakše prodrijela u najveće istočnoeuropske kriminalne organizacije, Johan se zapita gde prestaje borba protiv kriminala, a počinje zaštita zločinaca. Ovo je potpuno novi tip kriminalističke serije smeštene u svet moralnih dilema, inspirisane istinitim događajima i prepune napetosti i neizvesnosti.

Žanr:akcija, krimi, triler
Godina:2012
Reziser:Charlotte Brandstrom
Producent:Joakim Hansson
Scenario:Viking Johansson, Anders Nilsson
Uloge:Jakob Eklund, Joel Kinnaman, Ruth Vega Fernandez
Uzrast:R
Studio:Strix Drama
Zemlja:Sweden
Website:www.facebook.com/JohanFalkOfficiell
Jezik:švedski, engleski, ruski
Trajanje:106 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu