•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hachi: A Dog's Tale (2009)

Na povratku kući univerzitetski profesor Parker Wilson (Richard Gere) na železničkoj stanici ugleda napušteno štene. Kad na pitanje je li psića možda neko izgubio od šefa stanice Carla (J. Alexander) dobije nežan odgovor, Parker životinju privremeno odluči da odnese kući, verujući da će se Carlu uskoro javiti pravi vlasnik. Dok se ni njegovoj supruzi Cate (J. Allen) ni ćerki Andy (S. Roemer) preterano ne sviđa ideja o psu u kući, Parkeru se umiljato štene izuzetno sviđa. A kad počne intenzivno da vodi brigu o novom ljubimcu kome na savet kolege Kena (C-H. Tagawa) da ime Hachi, Parker će s njim početi da razvija neobičnu i vrlo čvrstu vezu. Nakon što se posle nekoliko nedelja uveri u veličinu prijateljstva svog supruga i Hachija, Cate na kraju dopusti da Hachi trajno ostane u njihovoj porodici.

Hachi će se s vremenom toliko vezati uz Parkera da će ga svakodnevno pri odlasku na posao početi da pratiti na železničku stanicu, ali če ga tamo i dočekivati na povratku. A onda se jednog dana zbog kobnog srčanog udara Parker neće vratiti s posla...

Ovo je topla ali u tužna filmska priča zasnovana na originalnom japanskom delu. Ljudi i psi su više nego obični prijatelji, a najvažnije je da ljubav psa prena svom vlasniku nikada ne bledi, čak i nakon njegove smrti. Richard Gere je fantastičan u ovom filmu, njegova veza sa psom je tako realna, kao da se radi o njegovom pravom kućnom ljubimcu. Ovim filmom je dokazao da je vrhunski glumac, spreman za svaki tip uloga.

Film 'Hachi: A Dog's Tale' će se podjednako dopasti gledaocima svih generacija a imate i našu toplu preporuku, ko zna, možda vas ovaj film inspiriše da nabavite i vi jednog psa za kućnog ljubimca.

Žanr:drama, porodični
Godina:2009
Reziser:Lasse Hallström
Producent:Richard Gere, Bill Johnson, Vicki Shigekuni Wong
Scenario:Stephen P. Lindsey, Kaneto Shindô
Uloge:Richard Gere, Joan Allen, Cary-Hiroyuki Tagawa
Uzrast:G
Studio:Stage 6 Films, Inferno Distribution, Hachiko
Zemlja:United States
Website:www.hachithemovie.com
Jezik:Engleski
Trajanje:93 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...