•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Box office: Film "Insidious 2" zaradio 41 milion dolara

Kao što se i očekivalo, film "Insidious 2" se našao na vrhu box officea ovog vikenda zaradivši 41,1 milion dolara.

Radi se o drugoj najvećoj septembarskoj zaradi tokom prvog vikenda prikazivanja svih vremena, a rekord od 42,5 miliona dolara drži prošlogodišnji Sonyjev film "Hotel Transylvania".

Drugo mesto je ovog vikenda pripalo filmu "The Family", koji je zarado 14,5 miliona dolara. Treća pozicija je pripala filmu "Riddick" sa zaradom od 7 miliona dolara.

Prodajom ulaznica u vrednosti od 5,6 miliona dolara četvrto mesto ovog vikenda osigurao je film "The Butler", a na petom mestu je film "We're the Millers", koji je zaradio 5,4 miliona dolara.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu