•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kelsey Grammer novi član Plaćenika

Pričalo se kako će Nicolas Cage biti u ekipi trećeg dela Plaćenika ali izgleda da je ta uloga ipak pripala Kelseyu Grammeru. Grammer je trenutno blizu potpisivanja ugovora za ulogu Bonapartea, bivšeg plaćenog ubice koji pomaže Plaćenicima u njihovoj misiji.

Ako se pitate ko je Kelsey Grammer podsetićemo vas na njegovu ulogu dr. Fraisera gde je igrao glavnu ulogu, a u poslednje vreme je postao dežurntii holiwoodski negatvac. Priča se da će igrati i glavnu u novim Transformersima i tu će opet biti negativac.

U ekipi filma Plaćenici 3 nalaze se velike filmske zvezde kao što su Sylvester Stallone, Jason Statham, Harrison Ford, Mel Gibson, Arnold Schwarzenegger, Terry Crews, Antonio Banderas, Jet Li, Dolph Lundgren i Wesley Snipes. Plaćenike 3 očekujemo avgusta sledeće godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila