•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mladolika u 55-oj: Svi misle kako sam koristila botoks

Iako je bila velika hollywoodska zvezda 90-tih, 55-godišnja Madeleine Stowe povukla se iz sveta poznatih i slavnih.

Sada je opet u centru pažnje zbog nove uloge, a osim na račun izvrsne glume, pohvale dobija i zbog dobrog izgleda.

U intervijuu za časopis New Beauty Madeleine je ispričala kako svima mora govoriti kako zaista nije koristila botoks niti je išla kod plastičnih hirurga. Za njen mladoliki izgled, kaže, zaslužna je mama.

“Moja majka mi je davno govorila: Kloni se sunca i prestani borati čelo. Vikala bi svaki put na mene kada bi to radila. Zbog toga, sada svi misle kako sam koristila botoks, a moram ljudima pričati kako to apsolutno nije istina. Celi koncept stariti sa dostojanstvom mi je jako interesantan. Kada sam napunila 50 godina, odjednom sam imala osećaj slobode, nekako sve što me pre tištilo, sada mi je potpuno nebitno”, ispričala je Madeleine.

Dodala je kako uživa u životu daleko od očiju Hollywooda, a za dobru liniju zaslužna je sreća i vežbanje. Ali ističe kako ne preteruje sa vežbanjem, jer zna kako njeno telo reaguje.

Stowe je poznata i po dugom braku: od 1982. je u braku sa glumcem Brianom Benbenom, poznatim po ulozi u seriji “Privatna Praksa”. Imaju ćerku May Theodoru, a porodica živi na ranču u Teksasu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...