•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Drug Crni u Narodnooslobodilačkoj borbi (2009)

„Drug Crni u Narodnooslobodilačkoj borbi“ je srpski film iz 2009. godine. Režirao ga je Rade Marković mlađi koji je napisao i scenario po ideji Bogdana Stojiljkovića. Svojevrsna srpska verzija legendarnog Crnog Guje, drug Crni i njegovi pomoćnici će na jedinstven način se boriti protiv okupatora. U filmu su prisutni elementi poznatih stranih i domaćih serija (Alo, alo; Otpisani...) ali izvedba je simpatična i zabavna.

Film je premijerno prikazan u Beogradu 29. januara 2009. godine.

Od 3. februara do 5. maja 2013. godine film je prikazivan kao televizijska serija „Drug Crni u NOB-u“ na Prvoj srpskoj televiziji.

Žanr:komedija, rat
Godina:2009
Reziser: Rade Marković
Scenario: Rade Marković
Uloge:Nenad Jezdić, Boris Milivojević, Marinko Madzgalj
Studio: BS Group
Zemlja:Serbia
Jezik:Srpski
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu