•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Srce je mudrih u kući žalosti (2009)

Srce je mudrih u kući žalosti je srpski film iz 2009. godine. Režirao ga je Marin Malešević, koji je napisao i scenario zajedno sa Draganom Stankovićem.

Film je premijerno prikazan 9. agusta 2009. godine.

Film je baziran na dve starozavetne priče o Jakovu i Joni. Glavni junak filma je Jakov, mladić u dvadesetim godinama, suočen sa egzistencijalnim problemima. Činjenica da je skrajnut na društvenu i duhovnu marginu kod Jakova stvara potrebu za svojevrsnom misijom i on pokušava da na krajnje bizaran način osmisli svoj život istrajavajući u svojoj fiks ideji, da čovek koji je pokušao da mu proda bibliju predstavlja anđela i pokušava da od njega dobije blagoslov. tako Jakov otkriva i jedan drugi svet u kojem se ostvaruje-taj svet je gradska nekropola.

Žanr:drama, misterija
Godina:2009
Reziser: Marin Malesević
Scenario:Marin Malesević, Dragan Stanković
Uloge:Milivoje Obradović, Aleksandar Djurica, Ratko Radivojević
Studio: Academy of Arts Novi Sad
Zemlja:Serbia
Jezik:Srpski
Trajanje:89 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...