•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Danijel Redklif kao Fredi Merkjuri

Zvezda filma “Hari Poter” Danijel Redklif najverovatnije će glumiti čuvenog pevača Fredija Merkjurija. Naime, nakon što je komičar Saša Baron Koen odustao od te uloge jer nije mogao da se dogovori sa producentima oko scenarija, morali su potražiti drugog glumca.

Strani mediji prenose da je Danijel Redklif u užem izboru za film koji će predstaviti Merkjurijev život. Prema rečima producenata, Danijel je idealan za tu ulogu ne samo zbog toga što je skoro iste visine kao Fredi, već i zato što, za razliku od Koena, ume i da peva.

Producente je takođe oduševio Redklif i u filmu "Kill your darlings", jer smatraju da je odlično odglumio gej pesnika Alana Ginsburga.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...