•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Like Someone in Love (2012)

Kao neko zaljubljen je drama iz 2012. godine koja dolazi sa Japanskog govornog područja.

Proslavljeni iranski reditelj Abas Kjarostami režirao je ovu zanimljivu dramu smeštenu u Tokiju u čijem je centru neobičan odnos između starijeg profesora i lepe studentkinje koja radi kao kolgerla za one sa dubljim džepom.

Došavši u Takašijev dom jedne noći, Akiko se iznenađuje kad klijent počne da pokazuje manje interesovanja za seks nego za kuvanje, razgovaranje i puštanje starih ploča Ele Ficdžerald (poput one čiji je naziv u samom naslovu filma).

Sledećeg jutra, Takaši nudi Akiko da je odveze na čas. Kad im se ukrste putevi s njenim izuzetno ljubomornim dečkom, prihvataju pretpostavku da je Takaši zapravo njen deda. Dok se njih troje snalaze u svojim novim ulogama, Takaši shvata da je postao zaštitnik koji je Akiko očajnički potreban.

Žanr:drama
Godina:2012
Reziser: Abbas Kiarostami
Scenario: Abbas Kiarostami
Uloge: Rin Takanashi, Tadashi Okuno, Ryo Kase
Uzrast:NR
Award:1 osvojena
Studio: Euro Space
Zemlja:France
Jezik:Japanski
Trajanje:109 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila