•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Momčilo Otašević kandidat za "Shooting Stars" program Berlinala

Mladi glumac Momčilo Otašević prvi je crnogorski kandidat za program „Shooting Stars“ koji se održava od 7. do 11. februara naredne godine u okviru Berlinala, saopšteno je iz Ministarstva kulture.

O finalnom izboru deset mladih evropskih glumaca odlučivaće međunarodni žiri European Film Promotion-a.

Iz Ministarstva preciziraju da je na ranije objavljeni konkurs aplicirao samo Otašević, ali i da on u potpunosti ispunjava sve uslove predviđene propozicijama EFP-a, pa će imati mogućnost da bude prvi crnogorski glumac u programu „Shooting Stars“.

„Shooting Stars“ je panevropska inicijativa uspostavljena 1998. godine, čiji je cilj predstavljanje potencijala mladih glumačkih talenata široj kinematografskoj javnosti, pored ostalog kroz različite medijske aktivnosti i susrete sa međunarodnim kasting direktorima.

Otašević je imao glavnu ulogu u filmu "Led" srpske rediteljke Jelena Bajić - Jočić, a uskoro će se pojaviti i kao jedan od centralnih likova u novom filmu Nikole Vukčevića "Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa".

Podeli:



Preporucujemo