•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera filma “DAJANA” Sreda, 25. septembar 2013. u 20 h Multipleks KOLOSEJ

Eksluzivna premijera premijera filma “DAJANA” (Diana), biće održana u multipleksu KOLOSEJ , u sredu 25. septembra u 20 h u okviru manifestacije Lady's night.

Mnogo je knjiga napisano i mnogo filmova i dokumentarnih emisija snimljeno o životu i tragičnoj smrti "narodne princeze" Dajane. Činilo se da svi sve znaju o ovoj harizmatičnoj i šarmantnoj ženi, koja je plenila svojom lepotom, istančanim ukusom za modu, ali i humanitarnim radom kome se bez ostatka predavala. Za života je postala slavna, a prerana smrt ju je učinila legendom. Ali legenda o Dajani nikada nije ispričana do kraja. U ovom dirljivom i potresnom filmu po prvi put ćete videti istinu o poslednje dve Dajanine godine i vezi sa istinskom ljubavlju njenog života, doktorom Haznatom Kanom...

Glavne uloge tumače, Naomi Vots i Navin Endjus, režiser je Olivije Hiršbigel.

Povodom ekskluzivne premijere dugo očekivanog filma „DAJANA“, Millennium Film u saradnji sa hotelom Hyatt Regency Beograd, Naxi Radijom i Pulsom organizuje nagradni foto konkurs „Princ i JA“. Pošaljite nam fotografiju sa Vašim princom u kraljevskom okruženju (enterijer, eksterijer, odeća).

Pokažite nam svoju gracioznost i stil, a mi ćemo Vas nagraditi ekskluzivnim romantičnim vikendom za dvoje koji daruje hotel Hyatt Regency Beograd.

Fotografije se mogu slati na Fejsbuk profil Millennium Filma - https://www.facebook.com/pages/Millennium-film-video

Konkurs se otvara 18. septembra I traje do 24. septembra u podne. Odluku o dobitniku doneće četvoročlani žiri koji će činiti predstavnici Naxi Radija, Pulsa, hotela Hyatt Regency Beograd i Millennium Filma. Prvih pet polufinalista biće pozvani na završni koktel koji će se održati u prestižnom Elington Klubu hotela Hyatt Regency Beograd, 25. septembra u 12:00 h. Pozivamo Vas da prisustvujete dodeli nagrada u hotelu Hyatt Regency Beograd i da nam uzvratnim mejlom potvrdite svoj dolazak.

Millennium Film će svakoj posetiteljki premijere (uključujući i finaliste) darovati DVD sa romatičnom komedijom iz svog distributivnog programa.

Takođe, svi polufinalisti će dobiti karte za premijeru filma.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...