•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pogledajte dirljiv govor Michaela Douglasa: Dajte da vidim sina

Michael Douglas nagrađen je na dodeli Emmyja u kategoriji najboljeg glumca u mini-seriji ili filmu. Nagrađen je za ulogu Liberacea u filmu "Behind the Candelabra". Tokom svog govora Douglas je zamolio da mu dopuste videti sina koji je završio u samici.

“Dopustite mi da ga uskoro vidim” – rekao je slavni glumac na kraju svog govora. Apelovao je da vidi sina Camerona koji je završio u zatvoru 2010. godine zbog dilovanja metamfetamina i kokaina. U aprilu mu je udvostručena petogodišnja zatvorska kazna i to nakon što je počinio prekršaje u zatvoru.

S obzirom na to da je početkom godine pao na testiranju za droge, Cameron je završio u samici u kojoj dve godine ne može primati posete. Douglas je slomljen, jer otad nije video sina. Tužni glumac zahvalio je i supruzi Catherine Zeta-Jones, koja se na dodeli nije pojavila.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu