•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sa 11 godina su mu nevinost uzele dve starije devojke

Legendarni Samuel L. Jackson otkrio je za Playboy neke detalje o počecima svog seksualnog života.

Kako prenosi Index, slavni 64-godišnji glumac tako je ispričao da je izgubio nevinost već sa 11 godina i priznao da se potpuno go kupao sa devojkama u potoku na porodičnom odmoru na farmi u Georgiji koje su bile malo starije od njega.

Dodao je i da je bio "spreman da uradi ono" sa bilo kojom devojkom koja je bila voljna: "U našoj blizini, preko šume, živela je porodica u kojoj su bile mlade devojke i svi smo imali običaj sastajati se na potoku i plivati goli. Imao sam 10 ili 11 godina. A dve devojke koje su bile sa mnom imale su 14 ili 15. I tada se dogodilo", ispričao je i dodao: "Devojke su mi bile zanimljive, tačka. Mogle su biti debele, mršave, visoke, niske, ružne, lepe, nije bilo bitno dok god su bile spremne na ono".

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu