•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Cruise bio je rvač pre nego što je postao akcijski junak

Sada se zna zašto je Tom Cruise postao uspešan akcijski glumac u filmovima kao što je “Nemoguća misija”. Naime, već kao tinejdžer počeo je raditi kao kaskader u filmovima, aktivno je trenirao rvanje i već tada bio nepobediv.

“Uvek je bio pravi borac i zaslužio je svoj današnji uspeh. Sa svoje tri sestre doselio se iz Kentuckyja u New Jersey kada mu se majka preudala. Imao je 15 godina i to je teško podnosio pa je svoju agresiju usmerio u sport” – otkrio je Tom Jarrett, kapetan Tomovog rvačkog tima.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...