•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ovo je lepotica koja je zaludela Pattisona

Robert Pattinson ima novu devojku. Nakon Kristen Stewart zabalja se sa prezgodnom Sydney Liebes, barem se tako šuška u hollywoodskim krugovima. Pojavile su se glasine i kako je u vezi sa ćerkom Seana Penna, ali mnogi tvrde da je ljubav pronašao ipak sa svojim liÄnim trenerom.

Naime, lepa i istesana Sydney liÄni je trener koju je angažovala Robertova producentska kuća kako bi Roberta nabildovala za njegov novi film 'Mission: Blacklist'.

“Robert je prvo veće glumaÄko ime sa kojim Sydney trenira. PoÄeli su svakodnevno vežbati i brzo su se našli na istoj talasnoj dužini. Ubrzo je Rob pozvao na sastanak, tako je sve poÄelo” – ispriÄao je Sydneyin prijatelj za strane medije.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...