•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Martin Freeman u seriji "Fargo"

U produkciji braće Joel i Ethan Coena uskoro bi trebalo da se pojavi serija „Fargo“. U seriji će glumiti popularni glumac Martin Freeman.

Projekat će imati deset epizoda koje su inspirisane hitom iz 1996. godine. "Fargo" je bio šesto rediteljsko ostvarenje Coenovih, a u njemu su naslovne uloge ostvarili Frances McDormand, William H. Macy i Steve Buscemi.

U filmu, radnja prati trudnu šeficu policije u Minneapolisu koja pokušava rešiti slučaj serijskih ubistva, osvojilo je dva Oscara i to za najbolji scenario i najbolju glavnu glumicu (McDormand).

U ulozi prodavca osiguranja Lestera Nygaarda, naći će se Martin Freeman, a slavni Billy Bob Thornton glumiće tajanstvenog stranca Lornea Malva, prenose mediji. Scenarista je izvršni koproducent Noah Hawley (My Generation), a prvu epizodu će režirati Adam Bernstein (Breaking Bad, 30 Rock).

Ove jeseni Freeman se vraća i u trećoj sezoni uspešne BBC-jeve serije "Sherlock", a gledaćemo ga uskoro i u "Hobit: The Desolation of Smaug", koji će biti prikazan 13. decembra.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu