•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

I Taylor Swift u sf projektu "The Giver"

Nakon Katie Holmes, koja je potvrdila svoje pojavljivanje u filmu The Giver, listi zvezda priključila se i kantri pevačica Taylor Swift. Film je ostvarenje reditelja Phillipa Noyceja.

Kako je već poznato, na čelu glumačke ekipe su Brenton Thwaites, Jeff Bridges, Meryl Streep, odnedavno i Katie Holmes i Alexander Skarsgård, Odeya Rush i Cameron Monaghan.

Film je rađen po istoimenoj knjizi Loisa Lowrya iz 1993. godine prema kojoj je Michael Mitnick napisao scenario, a prati tinejdžera koji živi u naizgled utopijskom društvu.

Dečak je odabran da primi sećanja (Receiver of Memories), a kao posledicu toga on se mora odvojiti od svoje porodice i od svojih prijatelja. U obuci za izvršenje zadatka pomaže mu The Giver (Bridges), starac koji ga podučava kako da iskoristi svoje jedinstvene talente.

Snimanje filma "The Giver" počinje u oktobru, a u bioskope bi trebao stići u avgustu 2014.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila