•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vitez iz Igre prestola uleteo na splitsku svadbu

Ko kaže da su sva venčanja u Igri prestola loše iskustvo! Mnogi su fanovi bili šokirani i ljutiti krvavim venčanjem u završnici treće sezone neverovatno popularne TV serije po odličnim knjigama G. R. R. Martina.

Ali, jedno venčanje u Splitu večeras je dobilo slavnu dimenziju upravo zahvaljujući seriji Igra prestola. Naime, poznato je da se već nedeljama ta serija opet snima u Dubrovniku i Splitu, a baš večeras je jedan od važnijih glumaca serije Škot Iain Glen aka vitez Sir Jorah Mormont na oduševljenje svatova zalutao na venčanje mladenaca Ivane Hrstić i Petra Marinca!

Glen se ušetao u ležernoj majici i kratkim pantalonama, a na nogama je imao jadranke, u restoran Leonis, ali za njega su svatovi učinili izuzetak i počastili ga večerom. Na svadbi se zatekao i SDP-ovac Daniel Mondekar, koji je celi događaj odmah i uslikao, pa ga objavio na Twitteru.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu