•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rosario Dawson u filmu "Incarnate"

Niskobudžetni horor-triler pod nazivom "Incarnate" novi je projekt uz koje se veže i ime glumice Rosario Dawson ("Trance"). Naime, kako smo već pisali, nakon "Insidious Chapter 2", kompanija Blumhouse Productions ovim projektom ima u planu lansirati novu franšizu.

Režiju filma "Incarnate" podpisuje Brad Peyton i to prema scenariju Ronnieja Christensena, a glavnu ulogu, kako je već poznato, tumači Aaron Eckhart. On će tako glumiti egzorcista koji ima moć ulaska u podsvest opsednutih osoba kako bi ih rešio neželjenih stanara. Ali njegov poslednji slučaj najteži je dosad. Naime, 9-godišnjeg dečaka zaposeo je demon iz egzorcistove prošlosti. Snimanje filma "Incarnate", za čiju je produkciju zadužen Jason Blum, započeće u novembru.

Spomenimo i kako ćemo lepu Dawson uskoro gledati u filmu "Gimme Shelter" dok smo Eckharta nedavno imali prilike gledati u ostvarenju "Olympus Has Fallen", a pojaviće se u filmu "I, Frankenstein".

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu