•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Da sam predsednik legalizovao bih travu i uveo smrtnu kaznu za Twitter

Kontroverzni bad boy Charlie Sheen aka Carlos Estevez, koji u filmu glumi američkog predsednika, u jednom intervjuu je izjavio kako bi kao predsednik zabranio Twitter, a korisnike iste mreže bi kažnjavao smrću dok bi legalizovao marihuanu!

U nastavku priče o ubici Macheteu Danny Trejo se vraća kao bivši meksički detektiv koji je postao naslovni špijun Machete. Machetea je regrutovao sam američki predsednik za misiju koja se čini nemogućom za normalnog smrtnika: on mora srušiti međunarodnu kriminalnu organizaciju koju vodi ekscentrični milijarder i trgovac oružjem, a koji započinje provocirati ciljane nerede ostatku sveta. Machete nije običan smrtnik, on sve probleme rešava kao od šale- na sebi svojstven način!

Prvi deo jednostavnog naslova Machete gledali smo 2010. godine, a akcijska avantura je uprkos oznaci R na budžetu od 10,5 miliona dolara zaradila izvrsnih 44 miliona širom sveta. Budžet za nastavak trenutno nije poznat.

Odličnu glumačku ekipu uz Dannyja Treja i Carlosa Esteveza ponovno čine Jessica Alba i Michelle Rodriguez, a pridružili su im se Sofia Vergara, Antonio Banderas, Zoe Saldana, Vanessa Hudgens, Cuba Gooding Jr., Lady Gaga i Mel Gibson!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...