•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Producent tužio Clinta Eastwooda zbog filma "Trouble with the Curve"

Producent Ryan Brooks tužio je produkcijsku kompaniju Clinta Eastwooda i studio Warner Bros, tvrdeći da je reditelj ukrao njegov rad i iskoristio ga u filmu "Trouble with the Curve" iz 2012. godine.

Brooks navodi da je film o ostarelom baseball skautu, koji vodi ćerku na svoje poslednje regrutacijsko putovanje, povredio autorska prava koristeći različite elemente iz njegovog scenarija iz 2008. godine.

Pokrenuo je tužbu za "zaveru i krađu tela, strukture, teme i duše, jedinstvenog, originalnog i zaštićenog scenarija od produkcijske kompanije i njenog vlasnika", a zahteva desetine miliona dolara.

Brooks, čiji se scenarijo isprva zvao "Run Down", a zatim "Omaha", tužio je Warner Bros, Eastwoodovu kompaniju Malpaso Productions, reditelja Roberta Lorenza i agencije United Talent i Gersh.

Tvrdi da postoji velika zavera da se njegovoj kompaniji Gold Glove Productions uskrate zasluge za scenarijo filma, koji je prilično loše prihvaćen i zaradio je manje od 50 miliona dolara od projekcija širom svijeta.

Paul McGuire, potparol Warner Brosa, rekao je da studio nema nikakvih komentara na tužbu.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...