•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Deni Bojl režira film o bandi "Pink Panter"

Britanski reditelj Deni Bojl navodno će režirati igranu adaptaciju dokumentarca o bandi "Pink Panter", objavili su ovog vikenda britanski mediji.

Dokumentarac "Smash and Grab: The Story of the Pink Panthers", premijerno je prikazan ovog leta u Njujorku. Film govori o najuspešnijim kradljivcima dijamanata na svetu, među kojima su brojni članovi državljani bivših jugoslovenskih republika.

Kako prenosi magazin "Varajeti", nakon što je pogledao dokumentarac, Bojl se zainteresovao da adaptira celu priču u igrani film.

U filmu će se biti dočarane samo neke od trista spektakularnih pljački koje su članovi Pink Pantera počinili u više od trideset zemalja širom sveta.

Bojl je režirao brojne filmove koji su već sada stekli kultni status kao što su "Trainspotting" i "28 dana kasnije".

Za holivudsko-bolivudski spektakl "Milioner iz blata" osvojio je Oskara za najbolju režiju, a bio je i režiser raskošne ceremonije otvaranja Olimpijskih igrara u Londonu prošle godine.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...