•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jennifer Lawrence pozirala u providnoj košulji bez grudnjaka!

Jennifer Lawrence glumica koju naprosto obožava čitava Amerika, a ni svet za njom puno ne kaska, ponovo se počela intenzivno da se pojavljuje u medijima budući da će se u bioskopima uskoro pojaviti nastavak njenog hita "Igre gladi".

U intervjuu koji je dala za novo izdanje Harper's Bazaara mlada se Jennifer još jednom dotaknula teme tiranije mršavosti u Hollywoodu, a sad su u javnos izašle i neke fotke koje prate intervju. Na jednoj od njih zgodna se 23-godišnjakinja pojavljuje u crnoj prozirnoj košulji koja je delimično otkrila njene grudi.


Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu