•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Fox: Parkinsonova bolest me spasila od alkoholizma i razvoda

Glumac Michael J. Fox izjavio je u razgovoru za The Guardian da ga je dijagnoza Parkinsonove bolesti pre 20 godina verovatno spasila od alkoholizma i razvoda od supruge.

Fox koji je slavu stekao '80-tih godina zahvaljujući seriji "Family Ties" i filmovima "Back to The Future" našao se u velikim problemima sa alkoholom. MeÄ‘utim, kako je kazao, dijagnoza Parkinsonove bolesti spreÄila ga je od veće zavisnosti.

"Ne znam, mislim da ne bi mogao prekinuti konzumiranje alkohola bez dijagnoze i možda bi se moja supruga i ja razveli zbog toda. Ne znam", kazao je Fox.

On se zahvalio svojoj supruzi Tracy Pollan koju je upoznao tokom snimanja serije "Family Ties".

"Ne bih bio živ da nije bilo nje. Onda dobro podnosi situaciju u kojoj se nalazim. Kad sam joj rekao za Parkinsonovu bolest, pitao sam je da li je sa mnom i ona je potvrdno odgovorila. I to je bilo to", kazao je 52-godišnji glumac.

On bi se uskoro trebao vratiti na male ekrane u vlastitoj emisiji koja se temelji na njegovoj životnoj priÄi a govori o suprugu i ocu troje dece koji se bori s Parkinsonovom bolešÄ‡u.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....