•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bridget Jones se vraća u novoj knjizi "Luda za dečakom"

Bridget Jones se vraća nakon 14-godišnje pauze u novoj knjizi, koja je prikazuje kao udovicu sa dvoje dece kako se i dalje bori sa modernim životom i neprikladnim muškarcima.

Autorka Helen Fielding već je objavila bombastične vesti o smrti Marka Darcyja, Bridgetinog zgodnog supruga, koji je pomogao da se prethodne dve knjige prodaju u 15 miliona primeraka u 40 zemalja sveta.

Knjiga "Luda za dečakom" odvija se pet godina nakon Darcyjeve smrti, kada se Bridget, kao samohrana majka, daje u potragu za novim muškarcem, mučeći se sa novom tehnologijom SMS-a i Twittera te pronalazi 20 godina mlađeg dečka.

Njeno kompulsivno pravljenje liste je ostalo, ali sada su njene dijete upropaštene jedenjem ostataka dečije hrane, kasni u školu i na posao, a želja za alkoholom i cigaretama dovodi u iskušenje njene nade da bude savršena majka.

Njen strah iz prve knjige, da će umreti sama i da će je pojesti nemački ovčari, zamenio je strah od toga da će umreti, a poješće je njena vlastita, izgladnela deca.

Kritičari su se žalili da je karakterizacija Bridget prilično neusklađena sa ranijim knjigama, a da je Darcyjeva smrt upropastila raniji humor. Ipak, fanove je obradovala vest o povratku jednog od omiljenih likova moderne literature, a knjiga je već sa prednarudžbinama postala bestseler.

Obe ranije knjige su ekranizirane, a filmovi su postigli neverovatan uspeh. Bridget je glumila Renee Zellweger, a Darcyja Colin Firth.

Knjiga "Luda za dečakom" ove nedelje će se naći u prodaji u Velikoj Britaniji i na internetu, dok će u narednih šest meseci izaći i u ostatku sveta. Verujemo da će vrlo brzo i ovaj roman biti ekranizovan.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....