•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ko će režirati nastavak zombi apokalipse "Svetski rat Z"?

Od mnoštva uspešnih filmova tokom ove godine, koji su doneli ogromnu zaradu filmskoj industriji, akcijski horor Svetski rat Z našao se pri samom vrhu. Stoga nas ne čudi vest da će uskoro početi snimanje nastavka. Ali, kako mediji prenose, reditelj prvog dela Marc Forster, odlučio je da odustane od nastavka.

Film je širom sveta zaradio više od pola milijarde dolara, ali samo snimanje nije teklo nimalo glatko. Naprotiv, bilo je obeleženo internom kreativnom krizom i skepticizmom. Iako se pravi razlozi Forsterovog odustajanja ne znaju, pretpostavlja se da je baš zbog toga: jednostavno nije hteo da još jednom to sve proživljava.

Brad Pitt, koji je producent i drugog dela, polako nastavlja sa pripremama: "Trenutno puno razgovaramo i raspravljamo. Imamo puno ideja, još nisu zapisane za scenario, ali kombinujemo različite ideje", preneli su mediji izjavu slavnog glumca.

Podsetimo, tokom snimanja ekipa koja je radila na filmu susretala se sa kritikama poput prevelikog budžeta (190 miliona dolara), neprestanim prepravkama scenarija, ponavljanjem scena. Uopšteno gledajući, izgledalo je kao da producenti neznaju šta zapravo rade.

Pola milijarde dolara kasnije, Svetski rat Z je jedan od primera da treba suditi tek konačnom proizvodu.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....