•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sofia Vergara usred emisije proverila nosi li donji veš!

Zvezda komične serije - zvezda komičnog intervjua. Kolumbijska glumica Sofia Vergara je u jednom trentku intervjua u emisiji Chelsea Handler “morala“ da proveri da li nosi donji veš! Sjajno!

Naime, dok je zvezda “Moderne porodice“ pričala sa voditeljkom o veridbi sa Nickom Loebom - obe su ustanovile da Sofiji nedostaje verenički prsten! Štaviše, glumica je shvatila da ne nosi ništa od nakita i odlično se snašla - okrivila svoj PR tim za sve.

O, moj bože! Svi ste otpušteni! Moj asistent, moj publicista! Pustili su me da dođem bez nakita! Nikad nisam uradila ovako nešto... - rekla je Vergara, a onda nastavila sa šalom.

- Da li imam donji veš? Imam donji veš, imam - rekla je tek pošto je provirila pod suknjicu, što je oduševilo publiku u studiju.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu