•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zabavlja se 'Zli deka' u društvu svojih vršnjakinja

Ljubitelji Jackassa će imati uskoro razloga za radovanje jer u bioskope stiže njihov novi film Jackass Presents: Bad Grandpa (Zli deka). Uoči holandske premijere ekipa se odlučila na nimalo neobičan potez za njih: unajmili su Fokkensice, najpoznatije amsterdamske prostitutke, i u vožnji kanalima su promovisali film. Srećom, sestre Fokken su u penziji, tako da brige oko maloletnika na brodu ne bi trebalo da bude.

Blizanakinje Louise i Martine su više od 40 godina radile kao prostitutke. Prva je počela da se bavi Louise zbog finansijskih nedaća i lošeg privatnog odnosa, a kao oblik neobične solidarizacije i bliskosti sa sestrom koja je društveno marginalizovana, uskoro je i Martine ušla u posao. Zajednički su se oslobodile podvodača, otvorile vlastitu javnu kuću i osnovale prvi neformalni sindikat prostitutki.

Podsetimo ukratko o čemu se radi u filmu: Johnny Knoxville je Irving Zisman, 86-godišnji "zločesti" dekica. Na putu je sa svojim unukom Billyjem. Naime, Billyjeva majka je završila u zatvoru i Irving mora klinca da odvede kako bi živeo kod oca. U zaplet ove priče ukomponovani su mnogi skečevi i skrivene kamere sa realnim ljudima karakteristične za Jackass ekipu.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...