•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zbog nove cure sponzoruše će spasti na prosjački štap

Čini se kako je slavni holivudski glumac odlučio svim silama da napakosti svojoj supruzi, ali i da prokocka sav teško zarađeni novac.

Nakon što je podneo papire za razvod od 48-godišnje supruge Dine s kojom je bio u braku gotovo 17 godina, 83-godišnji Clint Eastwood brzo je nabavio novu devojku koja je po svemu sudeći jako skupa.

Osim što ju je odveo do ormara svoje uskoro bivše supruge Dine i dozvolio da od tamo 'pobere' svu dizajnersku odeću, Clint dopušta da ga nova devojka, 42-godišnja Erica Fisher, finansijski cedi do iznemoglosti.

'Ta žena je najobičnija sponzoruša. Nema posao i otela mi je muža jer se želi dočepati njegovih miliona, a on je glupan jer je pao na njene priče', kazala je uzrujana Dina koja je s glumcem još uvek službeno u braku. A osim što na Ericu troši hiljade dolara nedeljno, Eastwood je zaposlio i njenog sina.

'Želi stvoriti snimatelja od njega, a mali ne zna kako držati kameru, a kamoli je koristiti. Dečko ništa ne radi i dobija platu na kojoj bi mu mnogi pozavideli', objasnili su Clintovi kolege koji smatraju da će glumac, nastavi li ovako da troši, zbog nove devojke spasti na prosjački štap.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...